Kattenoppas Dordrecht

Een kat is een echte control freak en houdt van regelmaat. Zodra het personeel op vakantie gaat hebben veel katten hier last van. Al helemaal als ze naar een andere locatie gebracht moeten worden. De meeste katten vinden dit niet leuk en ervaren dit als erg stressvol.

Dit houdt natuurlijk niet in dat een eigenaar van katten niet meer op vakantie mag of kan. Een kattenoppas aan huis is dan een betere oplossing. De kat blijf dan in zijn eigen vertrouwde omgeving en de kattenoppas zorgt dat de rituelen van eigenaar en kat zo veel mogelijk aangehouden worden. De kattenoppas komt op een vaste tijd langs. Dit is ook zo fijn voor de kat want dat weet hij (of zij) waar hij aan toe is.

Graag maken we kennis met u en uw kat(ten)! Hiervoor kunt u een gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen.

Wat kunt u van ons verwachten?

De professionele kattenoppasser komt 1 keer per dag langs om voor uw kat(ten) te zorgen. Wat kunt u van de kattenoppasser verwachten?

  • Er wordt vers voer neergezet
  • Het water wordt ververst
  • De kattenbak wordt uitgeschept of helemaal verschoond
  • Er wordt gespeeld met de kat
  • De kat krijgt aandacht
  • De planten worden verzorgd
  • De post wordt gesorteerd
  • en nog veel meer!

Extra opties zijn ook mogelijk.

Waarom kiezen voor een kattenoppas?

Een kat voelt zich fijner in zijn eigen omgeving. De kattenoppas zorgt dat de kat(ten) alle verzorging en aandacht krijg die hij nodig heeft terwijl u met een gerust hart van huis bent. Wij houden uw eigen ritueel aan zodat de kat weet waar hij aan toe is. Hij krijgt zijn eigen voer, de kattenbak wordt uitgeschept en er wordt lekker met de kat gespeeld. Als het nodig is brengen wij hem zelfs naar de dierenarts.

Kattenoppas aan huis

Tarieven

1x per dag 30min (max 2 katten) 25,00 per dag
1x per dag 60min (max 2 katten) 40,00 per dag
Extra katten 5,00 per kat per dag
Medicatie toedienen 5,00 per kat per dag

Extra opties

Intakegesprek 15,00 per keer
Reiskosten 0,45 per kilometer per dag (retourprijs)
Stofzuigen 7,50 per keer
Planten water geven 4,00 per keer